Botë

Inteligjenca britanike: Rusia nisi operacione të mëdha, por i mungojnë trupat

 

Inteligjenca britanike njoftoi se Rusia mund t’i ketë rifilluar operacionet e mëdha sulmuese në Ukrainë, që nga janari i këtij viti.

Qëllimi rus, sipas Inteligjencës, është që t’i pushtojë pjesët e mbetura të Oblastit dhe të Donetskut, që aktualisht gjenden nën komandën ukrainase.