Botë

Boeingu planifikon t’i shkurtojë rreth 2,000 vende pune

Foto: AP
 

Prodhuesi i avionëve “Boeing” planifikon të shkurtojë rreth 2,000 vende pune në financa dhe burime njerëzore këtë vit.

Lëvizja vjen pasi kompania po i vendos burimet e saj më shumë në "produktet, shërbimet dhe zhvillimin e teknologjisë".