Botë

Mbi 5600 ndërtesa u shkatërruan si pasojë e tërmeteve të së hënës në Turqi

Foto: AP
 

Mbi 5600 ndërtesa raportohet se janë shkatërruar gjatë dhe pas tërmetit të së hënës në Turqi, njofton Agjencia e Turqisë për Menaxhim të Katastrofave, bën të ditur CNN.

Sipas, Agjencisë 5606 ndërtesa raportohet se janë shkatërruar, ndërsa vetëm në Turqi kanë vdekur mbi 2300 persona. E afro 1300 kanë vdekur edhe në Siri.