Botë

Fatkeqësitë nuk iu ndahen sirianëve

 

Tërmetet e fuqishme kanë shkatërruar vendin e goditur nga lufta, duke përkeqësuar krizat me të cilat përballen njerëzit e zhvendosur brenda vendit dhe refugjatët

Është fatkeqësia e fundit për një popull që tashmë ka vuajtur shumë.

Imazhet e sirianëve, të rinj e të vjetër, të pafuqishëm duke u nxjerrë nga rrënojat, janë bërë fatkeqësisht një pamje e zakonshme gjatë gati 12 vjetëve të luftës në Siri, veçanërisht në veriperëndim të vendit të kontrolluar nga opozita.