Botë

Vdiq ish-presidenti i Pakistanit, Musharraf

 

Ish-presidenti i Pakistanit, Pervez Musharraf, që kishte marrë pushtetin me anë të grusht-shtetit në vitin 1999, vdiq në moshën 79-vjeçare, raporton BBC.

Ish-lideri – që ishte president mes viteve 2001 dhe 2008 – vdiq në Dubai pas një sëmundje të gjatë.