Botë

Agjentët nuk gjejnë dokumente sekrete në shtëpinë e Bidenit

 

Hetuesit e FBI-së nuk kanë gjetur dokumente sekrete në bastisjen e shtëpisë së presidentit amerikan Joe Biden.

Të mërkurën hetuesit kanë kontrolluar shtëpinë e pushimeve në Delaware. Agjentët kanë marrë disa letra të shkruara dhe disa materiale të tjera të kohës së Bidenit si zëvendëspresident.