Botë

Ushtari rus e pranon: Trupat tona torturuan ukrainasit

Foto: BBC
 

Pretendime për marrje brutale në pyetje, ku burrat ukrainas u gjuajtën dhe u kërcënuan me përdhunim, janë bërë nga një ish-ushtar rus.

Konstantin Yefremov, zyrtari më i lartë ushtarak që ka folur haptazi, i tha BBC-së në një intervistë ekskluzive se Rusia tani e sheh atë si tradhtar dhe dezertor.