Botë

Putin: Lufta duhet të përfundojë, negociatat të pashmangshme

Vladimir Putin
 

Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin, ka deklaruar para gazetarëve se dëshiron t’i japë fund luftës në Ukrainë dhe të gjitha konfliktet e armatosura, të përfundojnë me negociata diplomatike.

Ai ka thënë të enjten se qëllim i tij është ndërprerja e luftës, raportoi TheGuardian.