Botë

Putini pranon se po përballen me situata "jashtëzakonisht të komplikuara" në territoret e okupuara të Ukrainës

 

Nëntë muaj pas luftës së Rusisë në Ukrainë, presidenti rus, Vladimir Putin, ka pranuar se situata në katër territore të pushtuara në lindje dhe jug të Ukrainës është “jashtëzakonisht e ndërlikuar”, shkroi CNN-i të martën.

Në një deklaratë të lëshuar nga Kremlini, Putini ka vënë në dukje “detyrat e vështira” me të cilat përballen shërbimet e sigurisë në Luhansk, Donetsk, Zaporizhzhia dhe Kherson.