Botë

Rusia liron basketbollisten amerikane në shkëmbim të trafikantit rus të armëve

Brittney Griner
 

SHBA-ja dhe Rusia kanë shkëmbyer basketbollisten amerikane Brittney Griner me tregtarin famëkeq të armëve, Viktor Bout, i mbajtur në burgun amerikan për 12 vjet.

Shkëmbimi u aprovua nga presidenti amerikan Joe Biden ditët e fundit, i kanë thënë burime CBS-së.