Botë

Ndoten plazhet e qytetit turistik të Venezuelës

 

Rrjedhja e naftës ka ndotur më shumë se 4 kilometra të bregdetit në qytetin turistik Lecheria në Venezuelë. Autoritetet në shtetin latin kanë urdhëruar mbylljen e plazheve për së paku 72 orë shkaku i rrezikut.

Bizneset në këtë qytet venezuelas janë mbyllur, duke nxitur pakënaqësinë e pronarëve. Qeveria e presidentit Nicolas Maduro dhe kompania shtetërore e naftës nuk kanë bërë të ditur shkaqet e rrjedhjes së naftës ose për sasinë që është derdhur në bregdet.