Botë

SHBA-ja shënon nivelin më të lartë të vdekjeve nga armët në 30 vjet

 

Shkalla e vdekjeve në SHBA nga armët e zjarrit këtë vit ka shënuar rritjen më të madhe në 30 vjet dhe niveli mes grave është rritur më shpejt se te burrat, sipas një studimi.

Rritja mes grave po luan rol tragjik në statistikat që udhëhiqen zakonisht nga burrat, thanë studiuesit.