Botë

Rusia i quan “perverse” deklaratat e Papës për luftën në Ukrainë

Foto: AP
 

Rusia ka kritikuar komentet e Papës se disa grupe minoritare ushtarësh janë sjellë më keq se të tjerët në pushtimin e Ukrainës.

“Trupat më mizore janë përgjithësisht çeçenë dhe burjatë”, ka thënë Papa Françesku për një revistë amerikane.