Botë

Ekuador, arrestohen shtatë persona që u futën në spital për ta vrarë një adoleshent

 

Policia në Ekuador ka arrestuar shtatë persona të armatosur që janë futur në spital në tentim për të vrarë një tinejxher që po trajtohej aty, raporton BBC.

Anëtarët e një bande kanë marrë infermieret si pengje dhe kanë shkëmbyer zjarr me policinë, para se të ndaloheshin.