Botë

Pens lavdëron Malin e Zi për guxim ndaj presionit rus

Zëvendëspresidenti amerikan, Mike Pens, mbrëmë në Podgoricë i ka lavdëruar liderët e Malit të Zi për qëndrim ndaj presionit rus.

“Guximi juaj, veçanërisht në ballafaqim me presionin rus, e inspiron botën dhe unë ju lavdëroj për këtë”, tha Pence gjatë darkës me presidentin e Malit të Zi, Filip Vujanoviq, dhe me liderët e tjerë të këtij vendi.