Botë

Avokatja ruse, Trump i diktoi deklaratën të birit

Presidenti amerikan Donald Trump e diktoi personalisht deklaratën e të birit në lidhje me bisedën e zhvilluar prej tij dhe avokates ruse gjatë fushatës elektorale

Lajmin e bëjnë të ditur mediat amerikane. Fillimisht u tha se Donald Trump Jr dhe avokatja kishin diskutuar kryesisht për adoptimin e fëmijëve rusë, në qershor të vitit 2016.