Botë

Vuçiqi pranon dhuratë nga Kadyrov: Marrëdhëniet ruso-serbe nuk shkatërrohen nën asnjë presion

 

Në emër të liderit çeçen Ramzan Kadyrov, këshilltari i tij në vendet arabe dhe myslimane, Turko Daudov, ka zhvilluar një takim pune me presidentin e Serbisë, Aleksandar Vuçiq.

Daudov përcolli përshëndetjet nga Çeçenia për presidentin e Serbisë dhe përmes tij edhe për mbarë popullin serb, duke thënë se lidershipi dhe populli serb e mbështetën Federatën ruse, pavarësosht presionin të Perëndimit.