Botë

Putini pretendon aneksimin e rajoneve të tjera ukrainase

Foto: AP
 

Presidenti rus, Vladimir Putin, ka nënshkruar dokumentet përfundimtare për aneksimin e katër rajoneve të Ukrainës, ndërsa ushtria e tij po ka vështirësi për të kontrolluar territorin e ri që u shtua në kundërshtim me ligjet ndërkombëtare.

Zyrtarët ukrainas kanë raportuar për zbulimin e provave të reja të torturave dhe vrasjeve në zonat që kanë rimarrë nga forcat ruse.