Botë

Protesta të mësuesve në Hungari për paga të ulëta dhe orar të gjatë

Foto: AP
 

Mijëra mësues dhe nxënës në Hungari po protestojnë kundër Qeverisë, raporton agjencia AP.

Protestat po mbahen në kryeqendër të Hungarisë, Budapest.