Botë

Skandali i abuzimit me fëmijët që turpëroi Tasmaninë

Që në moshën 11-vjeçare Tiffany Skeggs u ngacmua dhe u përdhunua nga një burrë 47 vjet më i madh se ajo, në Tasmani të Australisë
 
Ky tekst është Premium por sot mund ta lexoni pa pagesë!

Akuzat e para kundër Griffin datojnë në fund të viteve 1980, kur ai ishte në të 30-at. Do të duheshin 30 vjet që ai të arrestohej. Në atë kohë ai fitoi qasje me fëmijët kryesisht përmes rolit të tij si infermier në repartin e pediatrisë në Spitalin e Përgjithshëm Launceston dhe si terapist masazhi për ekipet sportive të të rinjve

“Të gjithë njerëzit që më njohën si fëmijë… të gjithë më thonë se isha fëmijë i gëzuar, energjik, me fat”. [Por] nuk e mbaj mend veten time si fëmijë. Nuk e di se kush ishte ajo kur ishte e lumtur, para se të traumatizohej".

Që në moshën 11-vjeçare Tiffany Skeggs u ngacmua dhe u përdhunua nga një burrë 47 vjet më i madh se ajo, në Tasmani të Australisë.