Botë

Papa u kërkon italianëve të kenë më shumë fëmijë

 

Papa Françesku u ka kërkuar italianëve rritjen e natalitetit.

Italia është ndër vendet me natalitetin më të ulët në botë dhe Papa shpesh ka folur për këtë temë, duke e quajtur atë një "dimër demografik".