Botë

Dalje e ulët në zgjedhje në Itali, exit poll-et publikohen në orën 23:00

 

Në Itali sot po mbahen zgjedhjet parlamentare dhe një pjesëmarrje e ulët e votuesve u shënua deri në mesditë.

Qendrat e votimit ishin të hapura nga ora shtatë dhe vetëm 19 për qind e qytetarëve me të drejtë vote kishin dalë në qendrat e votimit deri në mesditë, ndaj pritet një pjesëmarrje e re historikisht e ulët e italianëve.