Botë

Britaniku i liruar nga Rusia: U trajtuam më keq se qentë

 

Një britanik i liruar nga Rusia ka thënë se “u trajtua më keq se një qen” dhe u mbajt në izolim për pesë muaj.

Aiden Aslin është kthyer në Mbretërinë e Bashkuar pasi u ndalua për muaj pas kapjes së tij nga forcat e mbështetura nga Rusia në Ukrainë.