Botë

Italia mund të bjerë në duar të së djathtës ekstreme

Zgjedhjet ne Itali
Foto: AP
 

Italianët kanë filluar të votojnë në zgjedhjet kombëtare të së dielës, të cilat po mbahen në një kohë kritike për Evropën, shkruan agjencia AP.

Faturat në rritje të energjisë, të shkaktuara kryesisht nga lufta në Ukrainë, i kanë bërë familjet dhe bizneset të frikësohen se nuk mund ta mbajnë ngrohjen apo dritat ndezur këtë dimër.