Botë

Një tjetër zyrtar rus vdiq në rrethana misterioze

 

Ish-rektori i Institutit të Aviacionit të Moskës (MAI) ka vdekur, sipas një deklarate nga organizata, mes një varg vdekjesh misterioze të fundit të zyrtarëve dhe drejtuesve të lartë rusë.

Anatoly Gerashchenko "vdiq në një aksident" më 21 shtator dhe kishte shërbyer si rektor i institutit nga 2007 deri në 2015, sipas faqes së internetit të MAI.