Botë

Rusia përjashton një sërë profesionesh nga rekrutimi për luftën në Ukrainë

Foto: AP
 

Ministria e Mbrojtjes e Rusisë ka zbuluar të premten një sërë profesionesh që do të përjashtohen nga rekrutimi për luftën e saj në Ukrainë.

Punonjësit e IT-së, bankierët dhe gazetarët që punojnë për mediat shtetërore do t'i shpëtojnë "mobilizimit të pjesshëm" të shpallur nga presidenti, Vladimir Putin, të mërkurën.