Botë

Donald Trumpi dhe fëmijët e tij paditen për mashtrim

Foto: AP
 

Ish-presidenti amerikan, Donald Trump dhe tre nga fëmijët e tij, janë paditur për mashtrim pas një hetimi në New York për biznesin familjar.

Padia pretendon se organizata “Trump” kreu akte "të shumta mashtrimi” midis viteve 2011 dhe 2021, raportoi BBC-ja të mërkurën.