Botë

Për herë të parë nga viti 2008, takohen liderët e Izraelit dhe Turqisë

FOTO: AP
 

Kryeministri izraelit Yair Lapid dhe presidenti turk Recep Tayyip Erdogan u takuan në margjinat e Asamblesë së Përgjithshme të OKB-së të martën në mbrëmje, duke shënuar herën e parë që liderët e të dy vendeve kishin folur ballë për ballë që nga viti 2008, ka thënë Zyra e Kryeministrit izraelit, transmeton AP. 

Dy liderët diskutuan për energjinë, e cila është kthyer në një fushë kyçe të bashkëpunimit pas përmirësimit të marrëdhënieve mes dy vendeve në muajt e fundit.