Botë

Erëra me fuqi uragani paralajmërohen në Kroacinë qendrore

 

Reshjet dhe përmbytjet e rrëmbyeshme po vazhdojnë të shkaktojnë probleme të mëdha në pjesën malore të Kroacisë qendrore pasi lumenjtë po dalin nga shtrati.

Shiu vazhdon të bjerë, e në disa vende tashmë janë thyer rekordet e reshjeve.