Botë

SHBA-ja e shqetësuar për sulmet e Izraelit ndaj OJQ-ve palestineze

Foto: AP
 

Zyrtarët e Departamentit të Shtetit të SHBA-së kanë shprehur shqetësimet lidhur me bastisjet që Izraeli ka bërë në zyrat e disa grupeve mbrojtëse palestineze që i kishte cilësuar më parë si organizata terroriste.

Trupat izraelite mbyllën hyrjet dhe lanë njoftime duke i deklaruar ato të mbyllura.