Botë

Sulmet në Krime i kanë dhënë goditje psikologjike Rusisë

 

Sulmet në Krime po kanë ndikim të madh psikologjik dhe operacional te forcat ruse, u kanë thënë zyrtarët perëndimorë gazetarëve, raporton BBC.

Shpërthimet në bazën ajrore Saki më 9 gusht dhe sulmet tjera, i kanë larguar nga funksioni gati gjysmën e bazës ajrore ruse në Krime, është thënë.