Botë

Ish-avokati i Trumpit po hetohet për ndryshimin e rezultatit të zgjedhjeve në Georgia

 

Rudy Giulianit i është thënë nga prokurorët në Georgia se ai është objektiv i jurisë së madhe për qëllime speciale që hetojnë nëse ish-presidenti Donald Trump dhe aleatët e tij kanë shkelur ligjin në përpjekjet e tyre për të ndryshuar rezultatet e zgjedhjeve të vitit 2020 në Georgia.

Një prokuror nga Zyra e Prokurorit të Qarkut Fulton njoftoi avokatin e Giulianit në Georgia të hënën për ta informuar atë se Giuliani tani konsiderohet objektiv i hetimit të tyre, tha Bob Costello, një tjetër avokat ti Giulianit, shkruan CNN-i të hënën.