Botë

FBI-ja paralajmëron për rritje të kërcënimeve pas bastisjes së shtëpisë së Trumpit

 

Zyrtarët amerikanë thonë se janë rritur kërcënimet për dhunë ndaj forcave të rendit pas bastisjes së pronës së ish-presidentit Donald Trump në Florida, raporton BBC.

FBI-ja dhe Departamenti për Siguri ka lëshuar një udhëzues për policët në mbarë vendin.