Botë

Rreziqet nga mbeturinat në Kenia

 

Mbledhësit e mbeturinave në Kenia përballen me kancerin dhe infertilitetin.

Tymi i zi buron nga mali i mbeturinave në vendgrumbullimin e plehrave Dandora në Nairobi.