Botë

Policia ndërhyn në qendrën e numërimit të votave në Kenia

 

Zgjedhjet paqësore presidenciale në Keni rezultuan me një përplasje të shkurtër kur policia e trazirave iu reagoi pas përleshjeve në qendrën kombëtare të numërimit derisa po priten rezultatet e para.

Një agjent i liderit dhe kandidatit të opozitës për një kohë të gjatë, Raila Odinga, njoftoi nga foltorja se qendra e numërimit është kthyer në “skenë krimi” përpara se në sallë të rivihej rendi.