Botë

Sulmuesi në Cetinë që vrau 11 persona e telefonoi qiramarrësin dhe i tha se ia vrau familjen

 

Vuk Boriloviq, 34 vjeç nga Cetinja e Malit të Zi ka vrarë të premten 11 bashkëqytetarë dhe ka plagosur gjashtë të tjerë.

Pasi vrau një grua dhe dy fëmijët e saj të mitur, Boriloviqi qëlloi me pushkë gjuetie fqinjët, shërbimet e urgjencës mjekësore, pjesëtarët e policisë dhe kalimtarët.