Botë

Burgim shtesë për nënën që abuzoi aq shumë me fëmijën e saj sa u desh t’i amputoheshin këmbët

 

Një nënë britanike që abuzoi aq keq me fëmijën e saj saqë iu desh t'ia prenë këmbët, mund të mbahet në burg për më gjatë.

Prindërit Jody Simpson dhe Anthony Smith u dënuan me 10 vjet burgim në vitin 2018 për torturimin e djalit të tyre, Tony Hudgell, i cili tani është shtatë vjeç, shkruan Sky News të enjten, transmeton Koha.net.