Botë

Përdhunimi në grup fuqizon thirrjet për gjendje të jashtëzakonshme

Disa prej tyre po bëjnë thirrje për shpallje të gjendjes së jashtëzakonshme në Afrikën e Jugut, pas përdhunimit të egër në grup të tetë grave që po filmonin një video muzikore muajin e kaluar.

 

Tri nga të mbijetuarat e përdhunimit kanë folur për kalvarin e tyre, i cili i ka lënë të traumatizuar dhe në kërkim të përgjigjeve. “Ne menduam se do të vdisnim”, kujton një nga të mbijetuarat. “Ata dolën nga shkurret dhe zgafellet e minierave duke gjuajtur me armë, duke na thënë të zbrisnim. Disa prej nesh u përpoqën të iknin, por u mblodhën shpejt”. Ajo që pasoi ishte një sulm i tmerrshëm dhe i zgjatur seksual që zgjati për disa orë

Disa prej tyre po bëjnë thirrje për shpallje të gjendjes së jashtëzakonshme në Afrikën e Jugut, pas përdhunimit të egër në grup të tetë grave që po filmonin një video muzikore muajin e kaluar.

Përdhunimi u krye në një minierë të braktisur në qytetin Krugersdorp, por asnjë nga 130 të dyshuarit e arrestuar nuk është akuzuar për përdhunim, sepse policia thotë se janë në pritje të rezultateve të testit të ADN-së.