Botë

Dermatologia dyshohet se helmoi burrin me zhbllokues gypash, kapet në kamera

 

Një burrë nga Kalifornia ka thënë se ka tri video që provojnë se bashkëshortja e tij e ka helmuar me lëng për zhbllokimin e gypave të quajtur “Drano”, që nga korriku, raportoi CBS të mërkurën.

“Ajo kap shishen, e derdh, e mbyll dhe e vë te lavamani sikur asgjë nuk ndodhte”, tha avokati i burrit, Steven Hittelman.