Botë

Gjendet i vdekur njeriu që udhëhoqi prodhimin e raketave tajvaneze

 

Ou Yang Li-hsing, zëvendës shefi i kërkimit dhe zhvillimit në Ministrinë e Mbrojtjes së Tajvanit, u gjet i vdekur në një hotel në Pingtung, në jug të Tajvanit, shkruan Reuters.

Ou Yang, i cili ishte përgjegjës për projekte të ndryshme të prodhimit të raketave, ishte në një udhëtim pune në Pingtung.