Botë

Afganistani ende është çerdhe e terroristëve

Administrata Biden po e lavdëron operacionin e CIA-s që vrau liderin e “Al-Qaidas”, Ayman al-Zawahri, si sulm monumental kundër rrjetit global terrorist, përgjegjës për sulmet e 11 shtatorit të vitit 2001. Por ka edhe një anë negative.

 

Sulmi me dron po fuqizon gjithashtu provat në rritje se pas 20 vjetësh të pranisë ushtarake të Amerikës dhe më pas largimit të papritur, Afganistani është bërë përsëri një terren aktiv për grupet terroriste islamike që synojnë të sulmojnë Perëndimin

Administrata Biden po e lavdëron operacionin e CIA-s që vrau liderin e “Al-Qaidas”, Ayman al-Zawahri, si sulm monumental kundër rrjetit global terrorist, përgjegjës për sulmet e 11 shtatorit të vitit 2001. Por ka edhe një anë negative.

Sulmi me dron po fuqizon gjithashtu provat në rritje se pas 20 vjetësh të pranisë ushtarake të Amerikës dhe më pas largimit të papritur, Afganistani është bërë përsëri një terren aktiv për grupet terroriste islamike që synojnë të sulmojnë Perëndimin.