Botë

Një gropë misterioze shfaqet në Kili

 

Imazhe mahnitëse janë publikuar të një grope masive e cila është hapur afër një miniere në veri të Kilit.

Gropa e cila vlerësohet të jetë e gjerë 32 metra dhe e thellë 64 metra, fillimisht u shfaq të shtunën, raportoi FoxNews.