Botë

Ushtria e Birmanisë ekzekuton katër aktivistë të demokracisë

Foto: Ilustrim
 

Katër aktivistë të demokracisë janë ekzekutuar nga ushtria e Birmanisë. Këto ekzekutime besohet se janë dënimet e para me vdekje në dekada.

Ish-avokati, Phyo Zeya Thaw, shkrimtarët dhe aktivistët, Ko Jimmy, Hla Myo Aung dhe Aung Thura Zaw u ekzekutuan për kryerjen e “akteve të terrorit”.