Botë

Postblloku i ukrainasve të vegjël në Kharkiv

 

Çdo ditë 11-vjeçarët Maksym dhe Andreii shkojnë në postbllokun e tyre në autostradën drejt Kharkivit. Çdo ditë përshëndesin ushtarët ukrainas.

Mbajnë armët prej plastike dhe përshëndesin çdo automjet ushtarak që kalon përreth postbllokut të tyre.