Botë

“Pasuesin e Johnsonit e pret kaosi”

Kryeministri i ardhshëm i Mbretërisë së Bashkuar do të trashëgojë një rrëmujë që disa anëtarë të Partisë Konservatore në pushtet besojnë se do të jetë e pamundur të menaxhohet, shkruan televizioni CNN në një analizë të gjatë të tij.

 

Me vetëm gjashtë javë derisa pasardhësi i Boris Johnson të kalojë nëpër derën e famshme të zezë të 10 Downing Street, dy kandidatët e mbetur po e përkeqësojnë situatën e keqe duke fërkuar me acid plagët e një partie aq të ndarë, sa mund të detyrohet të thërrasë zgjedhje të parakohshme dhe të shpresojë për më të mirën

Kryeministri i ardhshëm i Mbretërisë së Bashkuar do të trashëgojë një rrëmujë që disa anëtarë të Partisë Konservatore në pushtet besojnë se do të jetë e pamundur të menaxhohet, shkruan televizioni CNN në një analizë të gjatë të tij.

Me vetëm gjashtë javë derisa pasardhësi i Boris Johnson të kalojë nëpër derën e famshme të zezë të 10 Downing Street, dy kandidatët e mbetur po e përkeqësojnë situatën e keqe, duke fërkuar me acid plagët e një partie aq të ndarë, sa mund të detyrohet të thërrasë zgjedhje të parakohshme dhe të shpresojë për më të mirën.