Botë

Temperaturat e larta nxisin zjarre në Evropë

 

Një valë e të nxehtit që po përhapet në të gjithë Evropën, po nxit zjarre në Portugali, Francë dhe Spanjë.

Rreth 3500 zjarrfikës në Portugali po luftojnë me dhjetëra zjarre, pasi temperaturat po thyejnë rekorde në pjesë të ndryshme të vendit.