Botë

2-vjeçari jetim nga vrasja në Chicago, u mbrojt nga babai që po vdiste

Foto: AP
 

Nga veprimi i fundit heroik i babait të tij, Aiden McCarthy i mbijetoi vrasjes në paradën e 4 Korrikut në Chicago. 2-vjeçari tani ka mbetur pa asnjë nga prindërit – një jetim i të shtënave masive të Amerikës.

Kevin McCarthy dhe bashkëshortja e tij Irina ishin në mesin e shtatë persona që vdiqën pas shpërthimit të të shtënave të hënën nga çatia mbi turmën. Afër 40 u lënduar.