Botë

Dorëhiqen dy ministra, Johnsoni lufton për mbijetesë politike

 

Kryeministri britanik, Boris Johnson po lufton për mbijetesë politike pasi dy nga top ministrat e tij e kritikuan udhëheqjen dhe u dorëhoqën.

Kancelari i Thesarit, Rishi Sunak, dhe Sekretari i Shëndetësisë, Sajid Javid, u dorëhoqën me vetëm 10 minuta dallim njëri prej tjetrit. Vendimi u përcoll nga një mori zyrtarësh tjerë.