Botë

Hajdutët bëhen si turistë në New York, ia vjedhin gjerdanin e arit plakut dhe ia vënë një fals

 

Hajdutët që paraqiteshin si turistë të New Yorkut iu afruan një 87-vjeçari dhe ia vodhën gjerdanin e tij, duke e ndërruar atë me një të bërë prej ari fals, raportoi të premten AP.

Rrëmbimi dhe ndërrimi ndodhi më 16 qershor pranë parkut Cunningham në Queens. Hajdutët pretenduan se ishin udhëtarë nga Dubai dhe angazhuan burrin në bisedë për ta afruar atë më pranë automjetit të tyre, tha policia.