Botë

Gruaja e burgosur për 30 vjet për shkak të abortit

Gruaja e burgosur për 30 vjet për shkak të komplikimeve që çuan në abort
 

Kur Kareni u zgjua në një spital në El Salvador, ajo vërejti se ishte prangosur për shtrati dhe se kishte policë pranë saj.

“Kishte shumë persona përreth dhe ata po thoshin se kisha marrë jetën e foshnjës sime dhe se unë do të paguaja për çfarë kamë bërë”, i tha të enjten BBC-së, Karen.